Hjertestarterdagen

Alle bør vide, hvad de skal gøre, hvis uheldet er ude!

Kom derfor og mød Hjerteforeningen Roskilde og Hjerteforeningens instruktør i genoplivning Sebastian Irmark, på Hjertestarterdagen d. 16. oktober fra kl. 10.00 og bliv klogere på hjertestop og genoplivning. Vi står klar ved Menu i Himmelev, til en hyggelig snak med både børn og voksne, om hvad man skal gøre, hvis uheldet er ude – og I kan afprøve genoplivning på en dukke.

Hvert år får 5000 danskere hjertestop uden for hospital. Kun 1 ud af 17 overlever, hvis der ikke ydes genoplivning inden ambulancen ankommer. Men helt op til 1 ud af 2 personer med hjertestop udenfor et hospital kan overleve, hvis et vidne træder til med hurtig hjælp og bruger en hjertestarter!

Hjertestarterdagen er et samarbejde mellem Hjerteforeningen, Dansk Råd for Genoplivning og Trygfonden.

Menu Himmelev Himmelev Sognevej 95, 4000 Roskilde