Hjerteforeningen Roskilde

“Gå lidt længere” til Skovly

Den 26/1 holder Finn Buhl igen en lidt længere gåtur i Hjerteforenings regi: Temaet er igen: ”Gå lidt længere”!

Vi mødes på P-pladsen ved ”Skovly” – Boserup Skov kl. 10.00.
( Vær opmærksom på om Boserupvejen er spærret. Er den – er der omkørsel gennem Sankt Hans Hospital. Man kan også køre over Svogerslev og Kattinge.)

Vi går fra Skovly gennem skov ned til fjorden, forbi shelterne og videre til Lerskrænten. Herfra går vi op Naturcenteret og videre op mod ”Den Høje Parkeringsplads”. Inden vi når den, drejer vi til højre og følger denne sti tilbage til Skovly.

Turen tager i moderat tempo mellem 1 ¾ – 2 timer.

Vi holder de pauser undervejs, som – I som deltagere – synes I har brug for: Husk! – Vi vandrer for jeres skyld, og det skal være sjov og hyggeligt at vandre.

Turen ledes af Finn Buhl, som selv er hjertepatient ( arterie flimmer ), og Finn går ikke stærkt, men gerne ”lidt længere”.

HUSK:

• Ifør dig gode vandresko eller støvler
  • Tag én eller to vandrestokke med: Én vandrestok aflaster 10-12%. To vandrestokke aflaster ca. 25%. Det er værd at erindre sig.
  • Husk også lidt at spise undervejs: Frugt – chokolade o. lign. Men husk især noget at drikke.

Alle er velkommen – også selvom du ikke er hjertepatient eller er medlem er hjerteforeningen.
Turen er gratis og kræver ingen tilmelding – du møder bare op.

Vi glæder os til at se dig.

Mødested: P-pladsen ved Skovly – Boserup Skov
Finn Buhl