“Gå for hjertet” ved Lynghøjsøerne.

Hjerteforeningen Roskilde inviterer til en gåtur med turleder May-Britt Damgaard, der selv er hjertesvigtspatient og som har startet ”Gå for hjertet” op, da hun elsker at gå ture, men ikke længere er i stand til at gå hurtige og lange ture.

På dagens tur vil vi starte med at gå rundt om Vejgård Sø og derefter videre rundt om Flæng Sø, hvor vi vil besøge Runde Rie, som sidder med sin fiskestang og skurer udover søen.
Tilbage ved bænkene på p-pladsen vil Hjerteforeningen være vært med en kop varm gløgg og lidt julesmåkager, og vi vil ønske hinanden en glædelig jul. Medbring selv siddeunderlag da bænkene kan være kolde og våde.

Turlængde: ca. 3,5 km

Husk: gode sko samt gyldigt coronapas, da Hjerteforeningen kræver coronapas til alle arrangementer ude som inde.

Turen er gratis

Har du spørgsmål til turen kan May-Britt træffes på tlf. 61661612.
Tilmelding med oplysning om navn og tlf.nr., skal ske til May-Britt via mail: Roskildehjerteforening@gmail.com i tilfælde af turlederen må melde afbud.

Vi mødes på parkeringspladsen ved p-pladsen ved Flæng Sø, Lindenborgvej 45
Datoer