Hjerteforeningen Roskilde

”Gå for hjertet” juletur med frokost på Birdie LUKKET FOR TILMELDING

Hjerteforeningen Roskilde inviterer til årets sidste “Gå for hjertet”

DER ER DESVÆRRE IKKE PLADS TIL FLERE TILMELDINGER.

Årets sidste tur er en juletur i Svogerslevs smukke natur. Vi følger Skjoldungestien forbi Roskilde Golfklubs baner og rundt til vi når Restaurant Birdie.

Her vil Hjerteforeningen Roskilde give 2 stk. smørrebrød pr. deltager.  Drikkevarer betales for egen regning.

Efter vi har hygget os et par timer sammen, går vi tilbage ad samme rute.

På denne tur er der begrænset deltagerantal, og derfor gælder først til mølle-princippet. Seneste frist for tilmelding er fredag d. 1. december 2023.
Ved tilmelding oplyses udover navn og mobilnr. også hvilke 2 stk. smørrebrød, du ønsker at spise.

Klik på linket for at se hvilke stykker smørrebrød, du kan vælge imellem: Restaurant Birdie (Smørrebrød
(Word fil downloades på din computer)

Vigtigt
– Husk gode sko og tøj efter vejret
– Turlængde: ca. 4 km
– Pris: gratis

Har du spørgsmål til turen kan May-Britt træffes på tlf. 6166 1612.

Tilmelding med oplysning om navn og tlf.nr., skal ske til May-Britt via mail: [email protected]  i tilfælde af turlederen må melde afbud.

Bliver du forhindret i at deltage på turen, efter du har tilmeldt dig, bedes du kontakte May-Britt på tlf. 6166 1612.

Vi glæder os til at se dig.

Sted
Mødested: For enden af Langengen (kommer du fra Roskilde, kører du til højre ad Stamvejen i Svogerslev. Derefter 3. sidevej til højre på Stamvejen).