Netværksmøde for hjertepatienter

Som hjertesyg kan din hverdag være fuld af bekymring, stress, angst og tunge tanker.

Her er et tilbud, som både er gratis og anonymt.

Hjerteforeningen Roskilde har en selvhjælpsgruppe for hjertepatienter, hvor du trygt kan mødes med andre i samme situation og hvor du får mulighed for at snakke fortroligt og uformelt om de udfordringer, du oplever som hjertepatient.

Alle patienter – uanset alder og type hjertesygdom/lidelse er velkomne.

På nogle af møderne vil der være en sygeplejerske, psykolog eller en læge tilstede

Hvis det stadig ikke er muligt at mødes  face to face, afholder vi mødet digitalt via Teams.

Vil du være med, så send en mail til Roskildehjerteforening@gmail.com eller ring på 22 49 29 56  få en snak med Annemarie Friis, som er kontaktperson og tovholder for denne gruppe.

Pladserne tildeles efter ’først til mølle-princippet’.

En netværksgruppe består typisk af 3-8 mennesker, der mødes om et fælles problem eller livsvilkår, fx sygdom.
Alle har ressourcer – selvhjælp/netværk er at tage dem i brug!
I en netværksgruppe møder man mennesker, der står i samme situation som en selv. Man finder ud af, at man ikke står alene med sit problem, og at andre har samme erfaringer, oplevelser og følelser.
I gruppen deler man erfaringer, støtter og hjælper hinanden i svære situationer og kommer på den måde videre i livet. Man hjælper sig selv og støtter samtidigt andre.

Hjemme hos dig
Datoer