Bliv en del af ‘Fodbold for Hjertet’-holdet i RB 1906.

Kom og vær med, når RB 1906 i et samarbejde med Roskilde Kommune og Hjerteforeningen starter ‘Fodbold for Hjertet’, et tilbud om motionsfodbold for mænd og kvinder, der har hjerte-kar-sygdomme – eller som er i risikogruppen for at få disse sygdomme.

Der er plads til alle, både den aldrende Laudrup og den absolutte nybegynder på grønsværen. ‘Fodbold for Hjertet’ er et helt nyt motionskoncept, som nu kommer til Roskilde.

Særligt har fodbold også vist sig effektivt ift. at sænke blodtrykket og øge hjertets funktionsevne. Men du vil sikkert opleve, at det bedste er sammenholdet og det gode fællesskab på holdet.

Læs mere her:

Kom og vær med, når ‘Fodbold for Hjertet’ starter torsdag den 20. august kl. 14.30-15.30 i RB 1906,  Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde.

Du er også velkommen til at kontakte træner Henrik Andersen  på
telefon: 29 44 40 67 for at høre nærmere.

Er du medlem af Hjerteforeningen i Roskilde kommune, så er første ½ år gratis.

RB 1906,  Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde.
Datoer
Torsdag 20. august 2020 kl. 14:30