Bliv en del af ‘Fodbold for Hjertet’-holdet i RB 1906.

Vi vil ha’ dig med på holdet!

I et samarbejde mellem RB 1906, Roskilde Kommune og DBU Sjælland og hjerteforeningen Roskilde starter vi Fodbold For Hjertet-træning i RB 1906 – et hold med motionsfodbold og bevægelse i godt selskab.

Holdet er for dig, der har brug for et ekstra skud sundhed for at tabe lidt i vægt, få styr på dit kolesterol, diabetes eller som vil gøre en indsats for at få blodtrykket ned.
Motionsfodbold kan spilles af alle uanset niveau – både dig, der aldrig har rørt en fodbold, og dig, der engang var stjernen på U16-holdet.
Motionsfodbold er skånsom træning for alle og bidrager med fællesskab, frisk luft, et godt grin og dokumenterede sundhedseffekter så som stærkere hjerte, lavere kolesteroltal, bedre kondi, øget styrke, lavere blodtryk.

Det er ikke nødvendigt at investere i fx fodboldstøvler – der kan sagtens spilles i almindelige kondisko 👍

Du er velkommen til at møde op uanmeldt eller ringe eller skrive til holdets træner Henrik Andersen på telefon: 29 44 40 67 eller mail: ha@rb1906.dk

Læs mere her:

Kom og vær med, når ‘Fodbold for Hjertet’ starter torsdag den 20. august kl. 14.30-15.30 i RB 1906,  Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde.

Er du medlem af Hjerteforeningen i Roskilde kommune, så er første ½ år gratis.

RB 1906,  Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde.
Datoer
Torsdag 20. august 2020 kl. 14:30