Hjerteforeningen Rebild afholdt mandag, den 28. februar generalforsamling med foredrag af Mamma Doc

Skrevet onsdag d. 2. marts 2022

Mandag, den 28. februar afholdt Hjerteforeningen Rebild sin årlige generalforsamling, hvor der var mødt 29 deltagere. Der var genvalg til de bestyrelsesmedlemmer, der var på valg og herudover blev et nyt medlem valgt ind i bestyrelsen.

Bestyrelsen udgøres nu af:  Carl Hauton, Anette Nørgaard, Lene Hammer, Jørgen Andersen, Birthe Jespersen, Knud Erik Hansen (nyvalg)

Suppleanter: Lis Pedersen (genvalg), Else Mosbæk (nyvalg)

Deltagerne ved generalforsamlingen havde desuden fornøjelsen af at høre et utroligt interessant foredrag med en fantastisk engageret foredragsholder: Mamma Doc (Wiera Lorentzen)

Mamma Doc fortalte meget indlevende om sin opvækst i en russisk-jødisk familie i Polen, sin ungdom og læge-uddannelse i Danmark, specialuddannelse som gynækolog og praktiserende læge og især sit virke som krigslæge udsendt til krigszoner og katastrofeområder.

Mamma Doc er en person, som ikke går på kompromis med sine idealer og værdier, hvilket også flere gange har resulteret i reprimander fra overordnede, men Mamma Doc’s aldrig svigtende gå-på-mod og kreativitet betød, at hun gennem årene virkelig har gjort en forskel for mange mennesker i nød.

Det var et foredrag, som gav stof til eftertanker og som efterlod forsamlingen fuld af respekt for Mamma Doc som person og for det arbejde, hun har udført.