Aktiviteter aflyst frem til 2. juni 2020!

Skrevet fredag d. 27. marts 2020

I Hjerteforeningen følger vi løbende udviklingen vedrørende Corona virus i Danmark og de forholdsregler, myndighederne anbefaler.

I Hjerteforeningen har vi et særligt og stort ansvar overfor både hjertepatienterne og sundhedsmyndighedernes mulighed for at håndtere denne meget specielle og kritiske situation.

Et ansvar vi selvfølgelig tager – og tager meget alvorligt.

Frem til den 2. juni gennemfører Hjerteforeningen ikke aktiviteter og arrangementer, der enten er målrettet hjertepatienter, eller hvor både hjertepatienter og andre borgere tænkes at deltage.

Konkret betyder det, at alle lokale aktiviteter aflyses frem til og med pinse. Det vil sige fx:

•             Patientstøtter på hospitaler

•             Giv Liv instruktørkurser

•             Giv Liv – 30 minutters introduktion til livreddende førstehjælp

•             Hjertemotion

•             Foredrag

•             Hjertecaféer

•             Børnebørnenes madværksteder

•             Generalforsamlinger i lokalforeninger og klubber

•             Bestyrelsesmøder

•             Blodtryksmålinger

•             MediYoga

•             Andre lokale aktiviteter (udflugter, svømmehold, sociale aktiviteter mm.)

Der kommer løbende opdateringer på www.hjerteforeningen.dk/corona,  som vil være omdrejningspunkt for al information.

Har du konkrete spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Hjertelinjen 70 25 00 00

Hjerteforeningen Rebild