De nyeste Covid-19 retningslinjer fra Hjerteforeningens ledelse

Skrevet onsdag d. 30. september 2020

Skrevet tirsdag d. 29. september 2020

Som patientforening har vi et særligt ansvar i håndteringen af Covid-19, fordi vores medlemmer er i øget risiko for at blive alvorligt syge, hvis de bliver smittede. Det betyder desværre, at vigtige aktiviteter som fx Hjertecaféer og foredrag ikke kan gennemføres fysisk, så længe situationen er, som den er.

Enhver form for udendørs aktivitet, fx gåture på Hjertestier eller Hjertemotion udendørs, kan – når man følger retningslinjerne – gennemføres.

Hjertemotion indendørs fortsætter – selvfølgelig under hensyntagen til retningslinjerne. Det er en så vigtig og værdsat aktivitet for hjertepatienter og vi ved, at isolation og fysisk inaktivitet har stor negativ indflydelse på både livskvalitet og rehabilitering for hjertepatienter.

Underskrevet af direktør Anne Kaltoft