<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Odsherred

Invitation til medlemsmøde i hjerteforeningen Odsherred

Skrevet fredag d. 29. april 2022

Vi har brug for jeres hjælp

 

Kære medlemmer af Hjerteforeningen. Her i Hjerteforeningen Odsherred  arbejder vi hele tiden på at gøre VORES bedste til JERES bedste. Det vil sige at vi har fokus og følger op på de ting der rører sig inden for hjertesygdomme – forskning – forebyggelse og helbredelse. Med det mener vi, at være oplysende ved at kunne tilbyde foredrag – netværksgrupper – hjertemotion – mentor ordning  m.m.

 

Samtidig ligger der også et kæmpe ansvar omkring de hjertesyge – deres pårørende og hele den sundhedsmæssige tilstand ikke kun tænkt ud fra fysisk motion men også ved at have den mentale sundhed med ind over.

 

Hver gang vi mødes i hjerteforeningen Odsherred tænker vi hele tiden ud fra hvad vi mener I tænker er relevant for jer lige nu – hvad kan vi så tilbyde jer?, se nu er det jo så at vi har brug for jer medlemmers hjælp, derfor inviterer vi til medlemsmøde

 

Onsdag d. 18 maj 2022 kl. 19,00

 

Sted: Nykøbing Sj Roklub, Korvetvej 10, 4500 Nykøbing Sj

 

 

Medlemsmødet skal give jer medlemmer mulighed for at være med til at udvikle Hjerteforening Odsherred – hjælpe os til at sætte ind med tiltag hvor I finder det nødvendigt. Det kunne eksempelvis være mere fokus hjertebørn – sund levevis –de enkelte hjertesygdomme – flere sociale sammenkomster og meget, meget andet.

 

Bestyrelsen vil starte mødet med at gennemgå de nuværende aktiviteter samt visioner. Derfra er ordet frit hvor I medlemmer evt. taler sammen i grupper – fremlægger ønsker og jeres visioner for hvad I mener Hjerteforeningen skal kunne tilbyde jer fremadrettet.

 

Vi håber meget i har lyst til at deltage, der er ingen tilmelding I skal blot dukke op. Hjerteforeningen Odsherred er vært ved kaffe –kage og hyggeligt samvær i et par timer.

 

På hjerteligt gensyn

Hjerteforeningen Odsherred