Hjertevenner i Odsherred

HJERTEVENNER

Netværksgruppe i Hjerteforeningen Odsherred.
For dig som har noget med hjertet

HVIS du syntes, at du har brug for at være sammen med andre, som går og tumler med de samme ting, som du gør. At du ofte har brug for flere øre til at lytte, komme med gode råd og et frirum  til at tale om dit hjerte og det der følger med, også selvom det er svært. Det kan være angst, ændret adfærd eller andet.

SÅ er det netværksgruppen Hjertevenner du skal være med i.

Måske du er bypassopereret – Atrieflimmer – blodprop – ICD bærer – Pacemaker – utæt hjerteklap – hjertesvigt eller andet….bare referencen er hjertet, så er det Hjertevenner du har brug for.

HVOR mødes vi ?

Aktivitetrummet i Pakhuset, Nykøbing Sj

HVORNÅR ?

Den sidste mandag i hver måned

HVORDAN ved jeg om det er noget for mig ??

Det ved du heller ikke, så derfor kom helt uforpligtigende og vær med. Det koster ikke noget.

HVORLEDES får du fat I os ?

Vi er en lokalforening i Odsherred for Hjerteforeningen
HJERTEVENNER er netværksgrupper/selvhjælpsgrupper under Hjerteforeningen Odsherred……Her under er også PÅRØRENDEGRUPPEN til hjertesyge
www.odsherred.hjerteforeningen.dk

Kontakt os :

Tovholder for Hjertevenner/netværksgrupper :

Tina Køhler Jakobsen.

Mail :

K.t.nyka@gmail.com.dk

Du er altid velkommen …Glæder os af hjertet til at se dig.