Generalforsamling 2021 inkl. referat

Skrevet torsdag d. 4. februar 2021

Invitation til virtuel generalforsamling – mandag den 1. marts 2021 kl. 18:00

Invitation til generalforsamling i Hjerteforeningen København N/NV

På grund af COVID-19 gennemfører vi generalforsamlingen som et elektronisk møde (Zoom), så vi sikrer, at vi ikke bidrager til smittespredning.

Sted:
Virtuelt via Hjerteforeningen’s Zoom-program.

Mail med link, mødenummer og vejledning til Zoom-programmet samt beretning og regnskab fremsendes af Niels Westergaard til deltagerne inden generalforsamlingen.

Alle er velkomne – men kun medlemmer har stemmeret.

Tidspunkt: Mandag den 1. marts Kl. 18.00.   (Man kan logge på 15 minutter før mødestart).

Dagsorden i henhold til vedtægter

• Valg af dirigent
  • Bestyrelsens beretning
  • Bestyrelsen fremlægger regnskab(er)
    til orientering
  • Behandling af indkomne forslag
  • Valg af bestyrelse
  • Eventuelt.

Indkomne forslag bedes sendt via mail til:niw@post.tele.dk senest onsdag den 15. februar 2021.

Tilmelding til generalforsamlingen via mail til:niw@post.tele.dk senest mandag den 22. februar 2021. Skriv venligst om du er medlem.

Beretning for 2020 findes gennem dette link.

Ledige pladser i bestyrelsen
Vi er i øjeblikket 3 i bestyrelsen. Vi kan sagtens bruge friske kræfter og nye idéer. Hvis du har lyst til at blive bestyrelsesmedlem, så kontakt venligst formanden Niels Westergaard på telefon: 20 22 15 42 eller via mail niw@post.tele.dk.

Herunder findes  link til referater for Hjerteforeningens tidligere generalforsamlinger:

Afholdt den 1. marts 2021. LINK til referat.

Afholdt den 7. februar 2019. LINK til referat.

Afholdt den 8. februar 2018. LINK til referat.

Afholdt den 9. februar 2017. Link til referat.