Forsommerens store cykelklassiker:

Skrevet tirsdag d. 26. april 2022

Glæd dig til at deltage i forsommerens store nye cykelklassiker Tour de HjerteBRO, hvor vi sammen danner et cykelhold, som gennem tre etaper, den 10., 11. og 12. juni cykler byen tynd.

Denne TOUR er arrangeret af de lokale Hjerteforeninger i København og på Frederiksberg i vores fælles samarbejde, som hedder HjerteBROEN.

Touren er for alle uanset formniveauet og vi spurter ikke undervejs, da vi kun kan vinde ved at ”stå” sammen i HjerteBROEN.

Har du lyst til at læse mere så klik på løbsfolderen herunder.

Både i folderen og herunder er der links til din tilmelding til årets Tour de HjerteBRO.

Link til folder: Klik HER
Hvis linket ikke virker, kan du kopiere denne adresse til dit eget browser-vindue og på den måde åbne folderen:

Hvis du klikker på linkene herunder, kan du både læse om de enkelte ture og tilmelde dig.

10/6, ETAPE 1: Bro-etapen: Klik HER

11/6, ETAPE 2: Konge-etapen: Klik HER

12/6, ETAPE 3: By-etapen: Klik HER

Vi glæder os til at ”toure” derud – sammen!

Med hjertelig hilsen

HjerteBROEN