Hjertestier på Nordfyn

Det moderne menneske har en tendens til at sidde meget stille. Computere, fjernsyn, tablets og mobiltelefoner gør at vi meget ofte sidder i den samme stilling og sjældent får pulsen op. Dette kan have utrolig stor betydning for vores helbred – ikke mindst for vores Hjerte.

Det ved Hjerteforening alt for godt og derfor er det utroligt vigtigt for os at vores medlemmer får information om god hjertemotion – og en chance for at komme ud i det blå i godt selskab.

Vælg en tur – eller mød op til dem alle! Traveturene er åbne for alle, der har lyst til en hyggelig og frisk tur i det fri, hvor pulsen kan komme lidt i gang og det er super-sundt for Hjertet!

Mandagstur (Søndersø)
Kl. 9:30: Travetur for alle. Mødested v/ Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø.
Kl. 10:00 (Lidt kortere) Travetur for alle. Mødested på P-pladsen, Dallundvej v/ Dallund Slot, Søndersø.
Arrangør til begge ture: Hjerteforeningen Nordfyn

Tirsdagstur (Otterup)
Kl. 10: Travetur for alle. Mødested på den runde P-plads foran Rådhuset, Otterup.
Arrangør: Hjerteforeningen Nordfyn

Torsdagstur (Bogense)
Kl. 10: Travetur for alle. Start fra den gamle havn for enden af de to moler, Bogense Havn
Arrangør: Hjerteforeningen Nordfyn