Hjertemotion 2022

Skrevet torsdag d. 16. december 2021

Det er med glæde at Hjerteforeningen fortsætter Hjertemotion til borgere i Nordfyns Kommune i 2022.

Hjertemotion har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som hjertepatienter har påbegyndt i regioner og kommuner. I Hjerteforeningen vil vi gerne hjælpe patienterne med livslang rehabilitering – og det sker bedst i lokalområdet, hvor patienten bor. Læs mere om Hjertemotion her.

Holdtræning starter op torsdag den 6. januar og 16 gange frem.

Hjertemotion foregår på Vesterled 4 i Søndersø med den dygtige instruktør og fysioterapeut, Merete Britt Kronberg, og der vil være let forplejning og hygge i forlængelse af Hjertemotionen.

I løbet af sæsonen kan der endvidere være Hjertecafé i forlængelse af træningen, hvor fx en diætist eller sygeplejerske vil kunne behandle spørgsmål om det der optager dig ift. fx kost, motion, dit mentale helbred eller dine pårørende. Sig til hvis dette er et ønske.

Skynd dig at tilmelde dig Hjertemotion. Kontakt Kirsten Staffensen på 93 10 97 18

Hold 1: torsdage kl. 15-16.30

Hold 2: torsdage kl. 17-18.30

Hold 3: onsdage kl. 15-16.30

Pris pr. halvsæson (16 gange) er kun kr. 600,-.