Golf-motion

Skrevet søndag d. 8. november 2020

Golf motion starter op igen omkring 1.april 2021

Vi foreslår at gå en tur på Hjertestierne

Kære Medlemmer  prøv golf (nedenstående er tidligere opslag)

Der var programsat golf i april, maj og juni, men coronaen kom i vejen. Det er startet op den 20.08.

Du kan også være med, mød os på træningpladsen ved HCA Golf i Bogense torsdage kl. 14.30 til 16.30.                                                                                                                        Jytte Kristiansen vil vise jer tilrette, så man kan prøve begynderslag.

Tilbuddet gælder medlemmer af hjerteforeningen og diabetesforeningen og er gratis

Du kan deltage hver torsdag fra kl. 14.30 til 16.30 indtil midt i november.                        Tilmelding er ikke nødvendig – mød blot op på adressen:                                                    H. C. Andersen Golf, Kristianslundsvej 15, i Bogense.

Golfkøller låner du uden beregning.

Vel mødt