Hjertemotion 2022 Hold 3

Det er med glæde at Hjerteforeningen fortsætter Hjertemotion til borgere i Nordfyns Kommune i 2022.

Hjertemotion har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som hjertepatienter har påbegyndt i regioner og kommuner. I Hjerteforeningen vil vi gerne hjælpe patienterne med livslang rehabilitering – og det sker bedst i lokalområdet, hvor patienten bor. Læs mere om Hjertemotion her.

Holdtræning starter op onsdag den 5. januar kl. 15.00-16.30 og varer 16 gange frem.

Hjertemotion foregår på Vesterled 4 i Søndersø med de dygtige instruktører og fysioterapeuter, Merete Britt Kronberg og Gitte Langgaard, og fra marts vil træningen styres af Nikolaj Mørck Nielsen.

I løbet af sæsonen kan der endvidere være Hjertecafé i forlængelse af træningen, hvor fx en diætist eller sygeplejerske vil kunne behandle spørgsmål om det der optager dig ift. fx kost, motion, dit mentale helbred eller dine pårørende. Sig til hvis dette er et ønske.

Skynd dig at tilmelde dig Hjertemotion hos kontaktpersonen.

Pris pr. halvsæson (16 gange) er kun kr. 600,-.

Vesterled 4, 5492 Søndersø
600 kr.