<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Skrevet onsdag d. 22. juni 2016

Åbne tilbud i Nordfyns kommunes Sundhedsklinikker

Som borger med inkontinens, diabetes, hjerte-karsygdom, lungesygdom eller demens, kan man uforpligtende komme i Nordfyns kommunes sundhedsklinikker og tale med en sygeplejerske. Der er mulighed for at tale om hverdagen med sygdommen og f.eks. få oplysninger om kommunens andre tilbud til borgere med kronisk sygdom, men også at tale om sin behandling og få råd og vejledning til eventuelle ændringer.

Pårørende er også velkomne.

Har du ikke en kronisk sygdom, men ønsker en forebyggende samtale, at få lavet screening for diabetes, målt blodtryk eller lungefunktion, er der ligeledes mulighed for det.

 

For at benytte ovenstående åbne tilbud, skal du telefonisk kontakte kliniksygeplejersken, og få en tid i den sundhedsklinik der passer dig bedst. Telefontid alle hverdage kl. 8:00-13:00:

Telefon: 21 59 85 74 Adresse: Kærgården, Ved Kæret 1, Otterup

Telefon: 21 59 85 71 Adresse: Vesterbo, Vestervænget 21, Søndersø

Telefon: 21 59 84 12 Adresse: Sundhedshuset, Skovvej 1, Bogense

 

Tænker du på at stoppe med at ryge, kan kommunens rygestopinstruktør kontaktes hverdage kl. 8:00-15:00 på tlf.: 21 59 85 74 eller på mail: rygestop@nordfynskommune.dk, hvor der kan aftales en individuel tid i sundhedsklinikkerne eller deltagelse på hold.

Se også på kommunens hjemmeside: http://www.nordfynskommune.dk/Borger/Sundhed-og- sygdom/Sygepleje/Sundhedsklinikker