Hjerteforeningen Norddjurs

Hjertemotion i Grenå, efterår 2022

Skrevet fredag d. 15. juli 2022

Så er vi klar til en ny sæson Hjertemotion i Grenå med første træningsgang fredag den 19. august kl. 11:30-12:30 i Fysio Danmark Grenå Fysioterapis træningslokaler på Sygehusvej 15, 1. sal i Grenå.

Pris: 480 kr. for 16 gange (30 kr. pr. gang).

Du kan tilmelde dig lige HER

Når du har tilmeldt dig modtager du en kvitteringsmail med nærmere oplysning om betalingsformer

Lidt om tilbuddet:

Hjertemotion er Hjerteforeningens motionstilbud til hjertepatienter og deres pårørende. Vi træner 1 time om ugen, efterfulgt at lidt hyggeligt samvær, hvor vi får en snack og lidt at drikke.

Holdet instrueres af en fysioterapeut, der kan tilpasse træningen til lige præcis dit behov.

For yderligere information kan man kontakte vores uundværlige frivillige tovholder for holdet: Karen Lisbeth Nygaard på mail: karenlisbethn@gmail.com eller vores projektleder for Hjertemotion, Ditte Harck på ditteh@hjerteforeningen.dk

Spred gerne det gode budskab, måske I kender en, der har lyst til at være med?

God sommer ønskes af Hjerteforeningen