<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Lyngby-Taarbæk

Kurven fuld af hjertesundhed

Hjerteforeningen Lyngby-Taarbæk inviterer til et inspirerende foredrag “Kurven fuld af hjertesundhed” med klinisk diætist Ulla Bahne — torsdag d. 31 august 2023

 

Vi har været heldige at få en aftale med klinisk diætist, cand. scient klinisk ernæring Ulla Bahne, som har været ansat i Hjerteforeningen, så hun har mange års erfaring med vejledning af hjertepatienter og et godt kendskab til, hvad hjertepatienter bøvler med.

Ullas inspirerende foredrag om hjertesundhed livsstil tager udgangspunkt i din dagligdag. Få ryddet op i kostmyterne og de forvirrende sundhedsbudskaber.

Uden løftet pegefinger har du mulighed for at blive guidet til ændring af livsstil på den lette måde via diætistens konkrete råd og ideer, der er lige til at tage med hjem.

Ved at spise hjertesundt kan du reducere risikoen for at udvikle eller forværre hjerte-kar-sygdom. Hjertesund kost vil også reducere din risiko for forhøjet blodtryk, overvægt og type-2 diabetes. Hjertesund kost er også effektiv hvis du tager kolesterolsænkende medicin. Det skadelige LDL-kolesterol kan i gennemsnit sænkes med 5-15%. Den personlige effekt er meget individuel og den afhænger naturligvis af dine hidtidige mad- og drikkevaner.

Foredraget begynder kl. 17:00


Individuel kropsanalyse

OBS. Alle pladserne er desværre allerede optaget. Vi har kontaktet de personer, der har været heldige at få en plads.

Som noget helt særligt kan 5 personer inden foredraget fra få en individuel konsultation på ca. 10 min, hvor du er alene med Ulla. Her kan du få en kropsanalyse/bodyscan med bl.a. BMI, fedtprocent, muskelmasse, knoglemineralisering, kropsalder med mere .
Pladserne fordeles efter “først til mølle princippet” og kræver en konkret aftale.

Individuelle samtaler, (max 5) fra kl. 16:00 – 16:55.


Tilmelding

Alle er velkomne til foredraget. Du kan tilmelde dig foredraget ved at sende en mail til [email protected]

Tilmelding til den individuelle konsultation er desværre allerede lukket.

 

 

Praktiske oplysninger

Sted
Frivilligcenter, Rustenborgvej 2A, 2800 Kgs. Lyngby
Kontaktperson
Ulla Bahne
ulla-bahne@live.dk
22 77 98 02