Hjertemotion Foråret 2021 (udendørs)

Skrevet tirsdag d. 9. marts 2021

Det er med glæde at Hjerteforeningen fortsætter Hjertemotion til borgere i Kolding Kommune i 2021.

Hjertemotion har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som hjertepatienter har påbegyndt i regioner og kommuner. I Hjerteforeningen vil vi gerne hjælpe patienterne med livslang rehabilitering – og det sker bedst i lokalområdet, hvor patienten bor. Læs mere om Hjertemotion her.

Holdtræning foregår torsdage kl. 16-17 (hold 1) og 17-18 (hold 2) (OBS! Det foregår udendørs) og varer frem til 17. juni.

Hjertemotion foregår ved Dyrehavevej 108, 6000 Kolding, med de dygtige instruktører og fysioterapeuter, Mariana Cartuliares og Line Lassen.

I løbet af sæsonen vil der (Hvis Corona-retningslinjerne tillader det) endvidere være Hjertecafé i forlængelse af træningen, hvor fx en diætist eller sygeplejerske vil kunne behandle spørgsmål om det der optager dig ift. fx kost, motion, dit mentale helbred eller dine pårørende.

Skynd dig at tilmelde dig Hjertemotion ved at kontakte hjertemotion.kolding@gmail.com.

Pris pr. halvsæson (12 gange) er kun kr. 300,-. (Afregnes ved slutningen)