Nedlukning af nytårsmarch den 1. januar 2022

Skrevet mandag d. 13. december 2021

På grund af den voldsomme Corona smittestigning aflyser Hjerteforeningen vores nytårsmarch den 1. januar 2022.

Selvom planlægningen af nytårsmarchen næsten er på plads, så rystede den voldsomme stigning os, da smittetallene på et døgn steg med godt 6000, så efter grundig overvejelse har vi besluttet, at aflyse nytårsmarchen den 1. januar 2022 kl. 14, oplyser formanden for Hjerteforeningen Køge, Tonni Solskov.

Vi havde ellers glædet os til for første gang at flytte vores nytårsmarch fra Køge Ås til vores hjertesti i Tangmoseskoven ved Køge Marina og Køge Nordstrand i det skønne naturområde, der findes der.

I stedet opfordrer vi alle, der gerne vil starte året 2022 på en sund og forebyggende måde til selv at gå en tur, så de får en god start på det nye år.

Situationen bekymrer os meget og vores store håb er, at Danmark i 2022 får bedre styr på CORONA situationen.

God jul og godt nytår

Tonni Solskov