Konstituerende møde

Skrevet onsdag d. 14. april 2021

Køge

Ny næstformand i Hjerteforeningen, Køge.

Hjerteforeningen, Køge har grundet COVID 19 holdt virtuel generalforsamling.

På det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde har bestyrelsen valgt Tim Christense, Strøby Egede til næstformand og herefter er bestyrelsens sammensætning;

Tonni Solskov, Køge, formand (fortsætter et år, hvorefter han skal trækker sig fra bestyrelsen)

Tim Christensen, Strøby Egede, nyvalgt

Søren Andersen, Greve, kasserer

Inga Solskov, Køge, sekretær

Grethe Gorm Larsen, Køge, Webmaster

Hanne Sofie Svenningsen, Køge, bestyrelsesmedlem

Svend Aage Frederiksen, Herfølge, bestyrelsesmedlem

Flemming Nielsen, Lille Skensved, nyvalgt

Ejvind Nielsen, Borup, nyvalgt.

Tonni Solskov glæder sig over, at vi nu er i gang med et planlagt generationsskifte, således at vi fortsat kan være en velfungerende og bæredygtig lokalforening, der lokalt er Hjerteforeningens forlængede arm.

Vores Hjertemotion siden 1993 er forsat vores ”fyrtårn” blandt vores aktiviteter, ligesom vi prioriterer stor synlighed og samarbejdet med vores  store netværk højt.

Vi skal have genopbygget vores blodtryksmålingsteam, så vi modtager gerne henvendelser fra for eksempel nogle med sygeplajefaglig baggrund kunne tænke sig at være med, i hjertesagen, så modtager vi gerne et opkald på telefon 2130 0604.

Vores nye næstformand Tim Christensen er jo velkendt som direktør for Køge Handelsskole gennem 29 år.. Vi glæder os over her, hvor han stopper som direktør for skolen, kan bruge hans stærke egenskaber og mange kompetencer til gavn for hjertesagen.

Vi har også fået to nye suppleanter. De har begge vist stor interesse for vores Hjertemotion og er begge deltagere på vores hjertemotionshold.

Det er Flemming Nielsen, Lille Skensved og Ejvind Nielsen, Borup.

Det er en styrke for vores lokalforening, at vi nu er repræsenteret i de omkringliggende byer. Fra bestyrelsen er Svend Aage Frederiksen vores

repræsentant i Herfølge.

Tonni Solskov, formand,