nedlukning på grund af coronasmitte

Skrevet fredag d. 11. december 2020

Hjerteforeningen lukker alle  sine aktiviteter ned.

Efter at statsminister Mette Frederiksen nu har bekendtgjort nye stramninger i restriktionerne for hele 38 kommuner og nu den 10. december yderligere 31, hvor Køge Kommune også er iblandt, har vi i samråd med Hjerteforeningen centralt besluttet at lukke samtlige planlagte aktiviteter ned foreløbig i 1. halvår af 2021, udtaler formanden for Hjerteforeningen i Køge, Tonni Solskov.

Vi har stor forståelse for de tiltag, der er sat i værk for at stoppe de stadig stigende og alt for høje antal corona smittede.

Det betyder, at vores traditionelle nytårsmarch den 1. januar 2021 IKKE bliver afholdt.

Det værste ved nedlukningen er, at vi svigter vores hjertepatienter, hvor vi nu ikke har mulighed for træning hver torsdag.