<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Kerteminde

Infomøde d. 27. april 2022

Skrevet tirsdag d. 12. april 2022

Banker dit hjerte for at gøre en forskel? – Nu åbner Hjerteforeningen en lokalforening i Kerteminde Kommune, og vi vil gerne have dig med!

Vil du gøre en forskel for Hjertesyge i Kerteminde og omegn og give noget igen? Vil du bruge din faglighed og få noget på CV’et? Vil du have medindflydelse på lokale aktiviteter? Så kom og vær med til at genstifte lokalforeningen i Kerteminde.

Den 27. april afholder projektmedarbejder Louise Johansen infomøde om opstarten af Kerteminde lokalforening. Mødet bliver afholdt i Kulturhus Fjorden kl. 16.30-17.30. Her kan du høre om mulighederne for at blive en del af bestyrelsen eller melde dig som frivillig.

Der vil blive fortalt om hvad, det vil sige at være frivillig eller bestyrelsesmedlem i Hjerteforeningens lokalforeninger. Opgaver og forventninger vil blive gennemgået, og du kan høre mere om de muligheder for oplæring, workshops og sparring der er indenfor foreningen.

Derudover vil der blive lagt op til dialog om, hvad medlemmer og andre interesserede borgere ønsker at få ud af lokalforeningen, og hvordan man kan bidrage til at få det ført ud i livet.

Så kom til en hyggelig aften med gode snakke, hvor vi også byder på lidt kaffe og te.

 

Har du spørgsmål? Kontakt Louise Johansen på [email protected]