Forårscykeltur- Kongelunden – trolden Bjarke Cirkelsten søndag den 8. maj 2022 Arrangeret af Hjertebro-samarbejdet

Skrevet lørdag d. 19. marts 2022

Om turen:

Turen starter ved Vestamager Metro Station kl. 11:00.

Længden på turen er ca. 20 km, og den vil vare cirka 3 ½ time

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig her:

Først til mølle- princip følges. Sidste frist for tilmelding – 2 dage før start.

Pris: For medlemmer af Hjerteforeningen kr. 0,00.

For ikke-medlemmer kr. 40,00 – Betaling med MobilePay på nummer 40 41 94 76 (Margit Grome)

Kontaktperson for turen: John Jørgensen mail: dueoddejohn@hotmail.com  eller telefon: 23 86 51 48.

Beskrivelse af turen:

Fra metrostationen cykler vi sammen over til Kalvebod Fælled. Afhængig af vejr og vind og antal andre besøgende, cykler vi enten langs vandet, eller benytter en rute længere inde i landet.

Vi kører igennem Kongelunden, og nyder den forårsgrønne skov og de mange anemoner. Ved Kongelundsfortet er der pause. Her findes også toiletter. Man er meget velkommen til at medbringe madpakke og drikkevarer.  På ruten er der mulighed for dejlige naturoplevelser med fugle, havet og den smukke natur.

Undervejs vil vi lave et fotostop ved trolden Bjarke Cirkelsten.

Turen ender ved Naturcenter Amager – Traktørstedet, hvor Hjerteforeningen gerne vil byde på kaffe og kage.

Husk gerne at medbringe noget at drikke undervejs og tøj passende til vejret.

Kort over turen:  Google Maps