<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Jægerspris motionsklub

Hansens Is cykelløb lørdag den 12. august 2023

Skrevet tirsdag d. 31. januar 2023

Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris har igen i år fået forespørgsel fra Hansen Is om vi er interesseret i at stille med frivillige til deres cykelløb.
Sidste år var vi 36 frivillige. Det kunne være godt, hvis Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris kunne stille med flere end 36 til cykelløbet 2023.
 
Er du medlem og kunne du tænke dig, at være frivillig hjælper på en flagpost til dette års cykelløb, så skal du tilmelde dig.
Flagposten fungerer som et levende skilt, og han/hun peger flaget i den retning, som deltagerne skal køre. Flagposten må/skal ikke tage sig af trafikregulering, de skal kun vise kørselsretningen for ruten med flaget, samt råbe besked til deltagerne, så der undgås misforståelser. Flagposternes område dækker ca. 15 km. Du skal selv kunne transportere dig til området, du får tildelt og i nogle tilfælde kræver det, at man skal gå noget af vejen for at komme frem.
Du får udleveret rutekort, vest, beskrivelser og GPS-koordinater i god tid før løbet, således du evt. kan orientere dig om din placering inden dagen.
 
Tilmelding som frivillig til cykelløbet skal ske til Aase fra løbegruppen. Du kan gøre det enten pr. mail på mailadressen [email protected] eller sms tlf., 30 28 19 57. Såfremt du tilmelder dig på sms, er det vigtigt, at du oplyser dit navn og mailadresse og om du er fra løb-, cykel- eller gågruppen.
 
Som sidste år starter løbet kl. 0800 og forventes afsluttet ca. kl. 1600. Det forventes, at man skal stå på posten 2-3 timer.
 
Efter løbet, og tidspunktet kendes jo ikke nøjagtigt, vil der være et arrangement både til deltagere og til alle frivillige hjælpere og hvad præcis vides ikke, men det må være en overraskelse. Men sikker på, at det ikke bliver kedeligt.
 
Denne meddelelse vil som orientering også blive hængt op i Kignæshallen. Der kan IKKE tilmeldes på den og der kan ikke tilmeldes mundtligt til Aase.
 
Der tages forbehold for ændringer/aflysninger m.m., som kommer fra Hansen Is.
 
Håber på rigtig mange tilmeldinger.
Aase er vores kontaktperson, så har du spørgsmål til ovenstående, skal du rette henvendelse til Aase.