Coronavirus – Genåbning af arrangementer

Skrevet onsdag d. 10. juni 2020

Der er nu åbnet op for, at vi igen må samles op til 50 personer, og flere til efteråret.

Hjerteforeningen har også givet grønt lys for, at vi må lave arrangementer under hensyntagen til de forholdsregler, der stadig må være, og specielt er for hjertepatienter.

Vi planlægger derfor at genstarte vores arrangementer efter sommerferien med foredrag og forhåbentlig kokkeskoler i efteråret.

Derudover genstarter vi Floorball i Tumlesalen på Pilehaveskolen i Vallensbæk. Det bliver den 24.8.2020, stadig mandag og torsdag kl. 17.00-18.30.

Gåture på Hjertestierne vil også blive genstartet efter sommerferien. Det vil blive annonceret her på siden og på Facebook: Hjerteforeningen Ishøj/Vallensbæk.

Hjerteforeningens landsuddeling finder sted søndag den 30. august 2020. Vi henviser til landsuddelingen.dk , hvor du kan læse mere og tilmelde dig.

Desværre må vi ikke lave blodtryksmåling i efteråret, og vi vil derfor ikke være tilstede i forbindelse med efterårets influenzavaccinationer.

Vi holder jer løbende orienteret her på siden om datoer og nærmere detaljer for arrangementerne.

Du kan læse mere om Hjerteforeningens information om corona-situationen, og hvordan du skal forholde dig i forhold til din egen risiko på: https://hjerteforeningen.dk/corona/

Rådgivning

Hjertelinjen er til rådighed på hverdage mellem kl. 9 og 16 på 70 25 00 00.

Sundhedsstyrelsen har en hotline med generel vejledning på 72 22 74 59 hverdage mellem kl. 8.30 og 15.30.

Den myndighedsfælles hotline er 70 20 02 33.

Udenrigsministeriets Borgerservice kontaktes på 33 92 11 12

Rejsevejledning findes på Udenrigsministeriets hjemmeside

Har du brug for rådgivning vedrørende konkret tilfælde af sygdom hos fx dig selv eller et familiemedlem, skal du kontakte egen læge.