Hjertemotionshold efterår 2021

Skrevet tirsdag d. 18. maj 2021

Så er Hjerteforeningen Horsens klar med nye datoer for Hjertemotion i efteråret.

Derfor, hvis du er interesseret og er ved at afslutte dit rehabiliteringsforløb, eller du har brug for at blive motiveret til træning på et hold med ligesindede hjertepatienter.  Tøv ikke med at læse videre …..

FysioDanmark Horsens – Høegh Guldbergsgade 36C – 8700 Horsens

Hold I:

Mandag, den 30. august 2021                                                   kl. 10.00 – 11.00

Hold II:

Torsdag, den 2. september 2021                                              kl. 16.00 – 17.00

Fit & Sund Fysioterapi Brædstrup – Søndergade 11 – 8740 Brædstrup

Torsdag den 2. september 2021                                               kl. 16.00 – 17.00

Tilmelding:

Send en mail til tovholder Helle Asmussen horsens@hjerteforening.dk

Tilmelding vil foregå løbende ud fra ”Først til Mølle ”-princippet, indtil holdene er fyldt op.

Prisen vil være uændret og altså 430,- kr. for 16 gange træning på hjertemotionshold. Instruktør og træner vil altid være en uddannet fysioterapeut, der kan vejlede og støtte dig i forhold til din træning.

For deltagelse på Hjertemotionshold, skal vi gerne have oplyst dit medlemsnummer og navn.

Alle Hjerteforeningens medlemmer skulle gerne have modtaget et 7-cifret nummer øverst på deres indmeldelsesbrev fra medlemsservice.

Er du ikke medlem, og ønsker du et medlemskab hos Hjerteforeningen, eller kan du ikke huske dit medlemsnummer, kan du få oplyst dette ved at kontakte Medlemsservice på mail:  medlem@hjerteforeningen.dk eller ringe til dem på 70250000.

Vi ser frem til at tilbyde dig ansvarlig træning.