<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjertemotion Holstebro – mandag (spinning og styrketræning)- Aflyst til og med 2. juni 2020

27.03.20
Vi passer på hinanden, og vi har et særligt og stort ansvar overfor både hjertepatienterne og sundhedsmyndighedernes mulighed for at håndtere denne meget specielle og kritiske situation.

Frem til den 2. juni gennemfører Hjerteforeningen derfor ikke nogen aktiviteter og arrangementer, der enten er målrettet hjertepatienter, eller hvor både hjertepatienter og andre borgere tænkes at deltage. Både inde og ude…

13.03.20
Med baggrund i de udmeldinger statsministeren kom med i aftes den 12.03.20, har Hjerteforeningen besluttet at forlænge aktivitetsstoppet foreløbig til og med påske.
HJERTEMOTION i HOLSTEBRO – både mandag og onsdag. Se andet opslag for onsdags tider.

Hjertemotion har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som hjertepatienter har påbegyndt i regioner og kommuner. I Hjerteforeningen vil vi gerne hjælpe patienterne med livslang rehabilitering – og det sker bedst i lokalområdet, hvor patienten bor. Vigtige faktorer ved livslang rehabilitering er motion, faglige input og socialt samvær med andre mennesker med hjertesygdom. Den livslange rehabilitering i lokalområdet er ikke en erstatning for kommunale tilbud – men et vigtigt supplement.

Hjerteforeningens hjertemotion med spinning og styrketræning foregår på Struervej 141 i Holstebro, hvor vi har et samarbejde med Fitness1.

Deltagerne mødes 2 gang om ugen i 1½ time – se tidspunkterne længere nede. Motionen er tilrettelagt for ”tidligere” hjertepatienter. Vi arbejder med at få pulsen op og derved styrke hjertefunktionen, samt med balance og styrkeøvelser. – men der er også god tid til hyggeligt samvær og erfaringsdeling.

Er du medlem af Hjerteforeningen koster det kr. 35,00 pr. gang at deltage – du bestemmer selv, hvor ofte du deltager. Der er gratis kaffe efter træningen.

INSTRUKTØR PÅ HJERTEMOTION

Træningen varetages af fysioterapeut Henriette Bæk, samt af personlig træner og cykelinstruktør Anna Espersen. Anna afløser på holdet ved sygdom m.m.

Sidste gang med træning i 2019 er mandag den 16. december. Vi starter op igen mandag den 6. januar 2020.

Praktiske oplysninger

Sted
Struervej 141, 7500 Holstebro
Datoer
Mandag 10. august 2020 kl. 9:15 - 10:45
Priser
35,00 kr. pr. gang, hvis man er medlem af Hjerteforeningen
35 kr.
Kontaktperson
Anita Zacho
anita.zacho@gmail.com
42152127