Hjerteforeningen Holstebro

08.12.21 – Ny hjertesti i Vestre Plantage

Skrevet lørdag d. 11. december 2021

I dag den 8. december 2021 var vi nogle bestyrelsesmedlemmer og aktivitets frivillige, som var ude at teste den 8. og nyeste hjertesti I Holstebro Kommune – stien I Vestre Plantage.
Stien der starter på Harrestrupvej 12 c byder udover en fantastisk natur på både overdækket borde/bænke, samt toiletter, der hvor stien starter.
Der er ruter på både 3 og 5 kilometer.
Søndag den 9. januar 2022 kl. 10.00 indvies stien af borgmester H C.Østerby og alle er velkommen.
Vi starter med fælles opvarmning v. fysioterapeut Kenneth Laugesen fra Fysioterapien i Færch Huset Holstebro. Der vil desuden blive indlagt lidt sjov træning undervejs.
Man vælger selv hvorvidt man vil gå 3 eller 5 km. Der vil blive orienteret om stien før turens start.
Ved start kan man få flaskevand og frugt med, hvis man ønsker det.
Når vi kommer retur vil der blive serveret bobler og kransekage, så vi sammen kan ønske hinanden et godt og lykkebringende nytår.
Lokalafdelingen håber, at vi får startet en årlig tradition med nytårsmarch.
Vi håber på godt vejr og glæder os til at se jer.
Foto og tekst: Anita Zacho