<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Holstebro

Børnebørnenes Madværksted – to generationer til gryderne. Vil du med?

Skrevet mandag d. 8. juli 2019

Flere steder i Danmark afholder Hjerteforeningens lokalafdelinger Børnebørnenes Madværksted og alle steder med stor succes – så derfor tilbyder Holstebro lokalafdeling også Børnebørnenes Madværksted fra september 2019.

Vi håber rigtig mange af jer har lyst at være med sammen med et af jeres børnebørn. Børnebørnene skal have en alder, der svarer til 4. til 6. klasses elever.

Længere nede kan I læse nærmere om, hvad det går ud på.

Vi har været så heldige at få en yderst kompetent underviser, nemlig indehaveren af Mindfood i Hjerm Lotte Lassen Schmidt. Læs mere om Lotte her http://www.mindnfood.dk/om-mind-n-food

Undervisningen vil foregå over 4 lørdage i tidsrummet kl. 10.00 til kl. 13.00 i et af Holstebro Kommunes nyeste skolekøkkener på Sønderlandsskolen. Undervisningen foregår den 28/09, 12/10, 26/10 og 09/11 2019.

Madkurset Børnebørnenes madværksted inviterer bedsteforældre og børnebørn til at gå i køkkenet sammen. Målet er at give de to generationer sjove og fælles oplevelser, styrke båndene og fremme nærværet mellem generationerne. Desuden, at madkurserne inspirerer danskerne til at spise sundere.

  • Det er sjovt og hyggeligt at tilberede mad sammen. Jeg opfordrer derfor bedsteforældre til at invitere deres børnebørn med i køkkenet for at svinge piskeris og grydeske sammen og nyde hinandens selskab, siger Betina Egede Jensen, frivilligchef i Hjerteforeningen

På hvert hold er der plads til otte bedsteforældre og otte børnebørn. Vil du og dit barnebarn være med, så kontakt formanden for Hjerteforeningen i Holstebro Anita Zacho på tlf. 42152127 eller på mail [email protected]

I løbet af de fire kursusgange kommer deltagerne til at tilberede morgenmad, madpakker, eftermiddagssnacks og festmåltider, og hver kursusgang afsluttes med at spise den tilberedte mad sammen. Den samlede pris for kursusforløbet for både bedsteforælder og barnebarn er 240 kroner. Beløbet dækker over udgifter til underviser, madvarer, kogebog, lokaler mv.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle.

Gennem Børnebørnenes madværksted vil Hjerteforeningen styrke fællesskabet mellem børn og deres bedsteforældre og samtidig skabe grobund for sundere madvaner. Madgrupperne består af bedsteforældre og børnebørn og rammer dermed på tværs af tre generationer, når børnene bringer deres erfaringer og oplevelser med sig hjem til forældrene. Projektet er økonomisk støttet af Nordea-fonden.