<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Hillerød

Hjertecafé – ‪Fællesforedrag med Diabetesforeningen.‬

Faglige oplæg om DIABETES & HJERTE torsdag den 3. september kl. 18 45 – 21 00, Auditoriet Nordsjællands Hospital Hillerød, Helsevej

Skrevet søndag d. 30. august 2020

Hjerteforeningen Hillerød og Diabetesforeningen Hillerød-Halsnæs inviterer til lægefaglige oplæg på Nordsjællands Hospital Hillerød, hvor overlæge Peter Lommer Kristensen endokrinologisk afdeling og overlæge Niels Tønder kardiologisk afdeling vil give os ny viden om hjertesygdom ved diabetes og diabetes ved hjertesygdom. De fortæller om de to afdelingers særlige samarbejde, om fællestræk ved diabetes- og hjertesygdom, om patientbehandling og forebyggelse mm. Det bliver muligt at stille spørgsmål.

Fællesforedrag med Diabetesforeningen