<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Herning

Aflyst. Dialogmøde om telemedicin for patienter med diagnosen ”Hjertesvigt” er aflyst.

Skrevet tirsdag d. 2. maj 2023

Dialogmøde om telemedicin er aflyst pga manglende tilmeldinger. Vi prøver igen til efteråret.

Hjerteforeningen Herning inviterer patienter med diagnosen ”Hjertesvigt” til et dialogmøde om telemedicin

Et dialogmøde hvor Litten Raun Christensen, Center for telemedicin, Region Midt, helt uforpligtende vil fortælle om hvad telemedicin til hjertesvigt er for en størrelse – og sammen med jer tale om, hvad et evt. samarbejde går ud på og hvordan det foregår. Du kan herefter beslutte, om du har lyst til at indgå i et samarbejde.

Stedet er mødelokalet i Frivilligcenter Herning Fredensgade 14, den 6. juni kl. 18.30 – 20.30.

Hjerteforeningen er vært med en kop kaffe og en småkage.

Max 28 deltagere.

Tilmelding: Se kalenderen

Lidt om aftenen:

“Vi vil gerne vide mere om livet med diagnosen hjertesvigt – og hvilke behov der kan opstå, når man er i kontakt med hospital, kommune og egen læge.

 Sammen med alle midtjyske kommuner, hospitaler og almen praksis arbejder vi lige nu på at lave et telemedicinsk tilbud til borgere med diagnosen hjertesvigt. Tilbuddet skal hjælpe borgeren til mere tryghed og livskvalitet i dagligdagen.

 Men vi kan ikke lykkes, uden et samarbejde med borgere, der ved, hvad det vil sige at leve med diagnosen hjertesvigt.

 I samarbejdet får du indflydelse på hvordan telemedicin kan opfylde vigtige behov i hverdagen med hjertesvigt. Du får mulighed for at afprøve det telemedicinske udstyr, så vi er sikre på, at det er nemt at bruge. Du får også mulighed for at give input til de beslutninger ledelsen skal træffe for tilbuddet. Og meget mere :-).  

 Jeg glæder mig til at besøge jer, hvor jeg helt uforpligtende vil fortælle om hvad telemedicin til hjertesvigt er for en størrelse – og sammen med jer tale om, hvad et evt. samarbejde går ud på og hvordan det foregår.

 I kan læse mere om telemedicin til hjertepatienter her: https://www.fagperson.sundhed.rm.dk/til-ansatte-og-samarbejdspartnere/telemedicin/center-for-telemedicin/projekter-og-indsatser/telemedicin-til-hjertepatienter/