Glædelig jul og godt nytår

Skrevet tirsdag d. 21. december 2021

Hjerteforeningen Herning ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vort største ønske for 2022 må være, at corona’en slipper sit tag i os alle, så vi kan komme tilbage til et liv uden restriktioner og begrænsninger.

Vi ser lige nu frem mod en generalforsamling (mandag 28/2-2022), som vi forhåbentlig kan afholde fysisk.

Har du lyst til at blive aktiv i bestyrelsen eller være frivillig med mindre opgaver? Så kontakt os endelig.

• Hjertecaféen starter igen 1/2-2022 og vil i 2022 være åben 1. tirsdag i månederne februar, marts, april, maj, juni, september, oktober, november og december.
  • Hjertemotion starter igen 2/2-2022 og kører 16 gange i første halvår.
  • Netværksgruppen “Os med hjertesvigt – Herning” mødes efter aftale.
  • Selvfølgelig under forudsætning af, at der ikke kommer flere begrænsninger. Følg med i kalenderen.
Og så vil vi meget gerne have gang i flere aktiviteter i det nye år. Forhåbentlig bliver det muligt.
Følg med her og/eller på vores facebook: https://www.facebook.com/HjerteforeningenHerning

Kan være et billede af træ og tekst