<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Gåture med Fodslaw, Herning

Skrevet søndag d. 8. marts 2020

Jeg har modtaget dette fra Ken Jensen (tak for det):

Tak for Sidst ved Generalforsamlingen. Angående gåture har jeg fået  lov til at viderebringe følgende fra Fodslaw Hernings nyhedsbrev

  • Vi er begyndt på gåtur onsdag aften kl. 18.30. Vi starter fra Is stadion Holingknuden 1 7400 Herning. Vi går i starten rundt på hjertestien, og tilbage til Is stadion (3,5 km) under vejs, eller når vi er tilbage aftales om der er nogen som vil gå længere, og hvilken vej vi går. Vi går venstre rundt, så hvis man kommer for sent, er det muligt at gå højre rundt, og så vende om når vi mødes.
  • Der blev også foreslået at gå 2-4 km ture. Dette er muligt om torsdagen kl. 10.00 hvor man kan møde op på Bygaden i Gullestrup og ” Gå med Hanne” Kontakt Hanne for yderligere info på tlf.nr. 27 43 26 28

Mød endelig op, hvis du har lyst til at gå en tur