<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Herning

Generalforsamling i Herning er afholdt

Skrevet onsdag d. 27. februar 2019

Hjerteforeningen Herning har afholdt den årlige generalforsamling den 25/2.

En god aften med et rigtig pænt fremmøde og et rigtig godt resultat.
Der blev nemlig fundet 2 nye bestyrelsesmedlemmer, Lisbeth og Jørgen samt 1 ny suppleant Benny.

3 af bestyrelsesmedlemmerne, Knud, Helmer og Lars, samt begge suppleanter, Jens og Asbjørn, var på valg. Knud ønskede ikke genvalg.
Bestyrelsen består således af 6 personer: Hans, Verner, Helmer, Lars, Lisbeth og Jørgen og 2 suppleanter; Asbjørn og Benny.

En stor tak til Knud og Jens for deres indsats og held og lykke fremover, og velkommen til de nye medlemmer af bestyrelsen.

Bestyrelsen konstituerer sig på næste bestyrelsesmøde og resultatet vil derefter kunne ses her på hjemmesiden: http://lokal.hjerteforeningen.dk/herning/kontakt/

Der er stadig en ledig plads i bestyrelsen (som må være 7), så hvis du kunne få lyst, så giv bestyrelsen et kald. Og skulle du have lyst til starte med formandsposten, er det også muligt.

Har du ikke lyst til bestyrelsesarbejdet er du meget velkommen til at melde dig som frivillig. Du kan så være med til at udføre praktiske opgaver ved arrangementer mm – helt efter eget ønske. Du bestemmer selv hvad, hvornår og hvor meget du vil være med til.

Aftenens foredrag med/af Henning Larsen om hans cykeltur tværs over USA var rigtig spændende. Lidt om det kan ses på foromtalen af generalforsamlingen her på siden.

 

Husk at du også kan følge os på facebook: http://www.facebook.com/HjerteforeningenHerning/