<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Herning

På fode igen efter hjertesygdom med Hjertemotion

Skrevet onsdag d. 21. januar 2015

Hjerteforeningens lokalkomite tilbyder hjertepatienter et 32 ugers kursus, der hjælper den hjertesyge med at leve godt med sygdommen og at forebygge ny hjertesygdom ved at genvinde et fysisk aktivt liv. Træningen bliver kørt af en fysioterapeut,  og sammen med andre hjertepatienter på Holtbjerg Aktivitetshus.

Kurset består af hjertemotion èn gang ugentlig, fire hjertecafeer og et kursus i livreddende førstehjælp. Pris kr 25,- per gang Betales to gange årligt. Man skal være medlem af Hjerteforeningen for et deltage. For hjertepatienter er det gratis at være medlem af Hjerteforeningen det første år.

Vi er for nuværende i gang med at starte et NYT HOLD op.

Tilmelding til Flemming Overgaard tlf. 97175562 mail: fo@os.dk