<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Herlev

Fodbold for hjertet

Skrevet søndag d. 26. februar 2023

Er du også coronatræt? Og savner du fællesskabet og at have det godt i kroppen?

Så bare rolig – du behøver ikke savne det mere.

For nu starter Fodbold For Hjertet igen op – og så er der atter rig mulighed for motion, der på én og samme tid er sjov, social og sund, ja, faktisk en rigtig god medicin til hjertet.

Fodbold For Hjertet er motionsfodbold som kan spilles af alle uanset niveau. Du behøver altså ikke tænke på, om du tidligere har spillet fodbold, eller om du er helt ny på banen, om du har lidt skavanker eller måske lidt på sidebenene. Motionsfodbold er for alle, og bidrager med fællesskab, frisk luft, et godt grin og gode sundhedseffekter til både nybegynderen og den erfarne boldspiller.

Træningen er både skånsom og ’Coronavenlig’, da der ikke indgår kropskontakt, men vi i stedet går op i styrke, kondition og leg med bolden i den friske luft.

Tilmed viser forskningen, at motionsfodboldtræningen er en effektiv og bredspektret forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme, så som type 2 diabetes og hjertekarsygdomme. I dag er det dokumenteret, at motionsfodbold kan give et stærkere hjerte, lavere kolesteroltal, et markant bedre kondital samt vægttab. Fodbold er også en effektiv behandling af forhøjet blodtryk, og i nogle tilfælde vil man kunne erstatte pillerne med fodbold.

Vi vil ha’ dig med på holdet!

Fodbold For Hjertet-spillerne leder efter nye holdkammerater, som har lyst til at blive en del af et hyggeligt fællesskab, hvor 3. halvleg og det sociale samvær er en vigtig del af træningen.

Lyder det for noget som dig, så kan du finde dit lokale Fodbold For Hjertet hold, og hvordan du kommer I kontakt med dem her:

  • B73 Herlev (Herlev Kommune)
    Træning: Tirsdage kl. 15.00-16.00.
    Kontakt: Carl-Erik Creutzberg
    25218629

Ring gerne til kontaktpersonerne og få mere information om, hvor og hvordan træningen foregår eller skriv en mail til [email protected]

Du kan også læse nærmere om træningen her: https://www.dbu.dk/samfundsansvar/projekter/fodbold-for-hjertet/

Vi glæder os til at byde dig velkommen i fællesskabet!

Hjerteforeningen Herlev samarbejder med ”Fodbold for Hjertet”