<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Invitation til selvhjælpsgruppe

Skrevet tirsdag d. 23. juli 2019

Lokalforeningen i Helsingør ønsker at støtte behovet for som hjertepatient, at mødes med andre hjertepatienter på en afslappet og uforpligtende måde, og byder derfor velkommen i vores selvhjælpsgruppe.

Henrik Norrild, som er medlem af lokalforeningens bestyrelse og selv hjertepatient, har taget initiativ til selvhjælpsgruppen, hvor vi mødes første tirsdag i hver måned  og taler om vores hjertehistorie, om mødet med sundhedssystemet, behandlingen, livet med sygdom, angst og depression, medicin, kost og motion og mange andre emner som den enkelte selv bestemmer.

1. tirsdag i hver måned mødes selvhjælpsgruppen – start den 3. september 2019

Resten af datoerne for 2019/2020 finder du i kalenderen.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Henrik Norrild på telefon 24887420 eller på e-mail norrild@msn.com.

KOM OG VÆR MED !