Indbydelse til foredrag om Atrieflimren

Skrevet onsdag d. 20. april 2022

Kom til aktuelt og spændende foredrag, som tidligere måtte aflyses, da foredragsholder, som så mange andre, blev ramt af Corona pandemien.

Frivillighuset Østerbrogade 21B 8722 Hedensted.

Hjertelæge Søren Thorup Scheuer (læge på Hjerteafdelingen i Esbjerg) vil derfor gerne komme tirsdag den 10. maj kl. 19.30 og fortælle om Atrieflimren (rytmeforstyrrelse i hjertet)

Af hensyn til lokaleplads bedes du venligst tilmelde dig til arrangementet senest søndag den 8. maj (helst pr. mail eller SMS) til Mogens på telefon 22 73 18 75 eller mail mogens.laursen@hafnet.dk, eller til Lene på telefon 20 71 09 65, eller mail floradanika@gmail.com.

Vi har i bestyrelsen flere planlagte arrangementer i fremtiden, som du kan følge os på Hjerteforeningen Hedensteds Hjemmeside https://lokal.hjerteforeningen.dk/hedensted/

og Facebooksiden Hjerteforeningen Hedensted, som vil blive opdateret løbende.

Pt. arbejder medlemmer af bestyrelsen med Gå Medture, Vi arbejder også på at få etableret Giv liv kurser (som er kortvarige kurser af ca. ½ times varighed) hvor du lærer hvordan du skal klare en situation hvis du oplever at en person får hjertestop.

Mere følger på ovennævnte sociale medier når det er muligt at melde sig til kurserne.

Du kan downloade Apps i APP store eller Android på din telefon hvor du kan se hvordan du kan hjælpe ved hjertestop, og finde nærmeste hjertestarter: Trygfonden Hjertestart, Trygfonden hjerteløber og 112 App Hjælp til nødplacering.