AFLYST/UDSAT NYHED: Motion i Naturen i Ølsted

Hjerteforeningen Halsnæs tilbyder hjerte rigtig motion i naturen og hyggeligt samvær i Ølsted grusgrav med evt. afveksling i St. Lyngby.
Tag naboen, børn eller børnebørn under armen og vær med til alsidig natur-motion.

Vi vil tilpasse aktiviteterne til hvad deltagerne magter.
Træningen ledes af Alette Hvalsøe, som har mange års erfaring med træning i naturen samt vejledning af personer med behov for genoptræning.

Kom med til styrke-, balance- og konditionstræning, hvor alle kan være med. Vi springer over grøfter, forcerer bakker, bruger naturen produkter og laver armbøjninger på en bænk med smuk udsigt. Du skal nok få sved på panden, pulsen op og komme i godt humør.

Aktiviteten er støttet af Hjerteforeningen og Veluxfonden

Sted
Træningen begynder torsdag den 5. marts kl. 17-18. Derefter - hvis man har lyst til lidt eftersnak over en tår at drikke og /eller spise et stykke frugt inden vi siger på gensyn.
Jørgen Petersen
jb@jobe34.dk