<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Haderslev

Kulturhuset Bispen – Den danske sangskriver musiker og forfatter Michael Vesterskov

 

Den danske sangskriver musiker og forfatter Michael Vesterskov søger i sin nye dialogkoncert efter noget universelt, der forbliver fast i en verden, hvor så meget synes uroligt.

Her er dybt poetiske sange, særdeles underholdende tekster, en række eksistentielle problemstillinger og endeligt nogle samfundskritiske viser.

Michael Vesterskov har for nogle år siden gennemgået en svær hjerteoperation, hvor alt gik galt, og pludselig opdaget, hvor skræmmende tæt på afgrunden, man egentlig går og befinder sig. Han har været i nærkontakt med en af de oplevelser, man tvivler på, om det overhovedet ville være muligt at rejse sig efter.

Michael Vesterskovs musikunivers næres af det, man tror, man næsten ikke kan komme igennem. Han stiller spørgsmålet: Hvad er det egentlig vi løber så stærkt efter? Alle skal helst med på Lyntoget, men ingen ved rigtig hvor det fører os hen!

Med sin egen særlige Vesterskov-stil er vi med på passagersædet i fortællinger og sange, der vedrører os alle, og som går igen på tværs af tid og sted.

Praktiske oplysninger

Sted
Kulturhuset Bispen
Bispebroen 3 -
6100 Haderslev
Priser
Pris
100 kr.
Kontaktperson
Bent Dalgaard
haderslev@hjerteforening.dk
+4522351121