Hjerteforeningen Haderslev

Hjerteforeningen har brug for dig!

Emne: Vil du gøre en forskel for Hjertesagen i Haderslev Kommune

Hjerteforeningen søger nogle engagerede og hjertelige ildsjæle, der har lyst til at gøre en forskel for Hjertesagen i Haderslev Kommune.

Hjerteforeningen i Haderslev har i mange år leveret gode former for motionsaktiviteter, og foredrag for medlemmerne, den gode gruppe af dygtige frivillige søger nye kræfter til at videreføre og udvikle arbejdet.

Er du hjertepatient, pårørende eller blot optaget af at sikre gode tilbud for borgere, hjertesyge og medlemmer af Hjerteforeningen i netop Haderslev Kommune, så vil jeg gerne invitere dig til et informationsmøde, hvor du kan høre mere om arbejdet for Hjertesagen.

Informationsmødet finder sted onsdag den 8. februar kl. 18.30-19.30 på Sundhedscentret, Clausensvej 25, 6100 Haderslev

Du skal ikke have særlige forudsætninger for at deltage, andet end at have lyst til at bidrage og være nysgerrig på at vide mere om Hjerteforeningens frivillige arbejde i Haderslev Kommune.

Skriv til [email protected], hvis du ønsker at tilmelde dig det uforpligtende informationsmøde.

Jeg glæder mig til at se dig.

Bent Dalgaard

[email protected]rening.dk