Hjerteforeningen indvier udvielse af hjertesti

Skrevet mandag d. 4. januar 2021

Formanden for Haderslev sundhedsudvalget Børge Koch og Hjerteforeningen indvier ny hjertesti

De to formænd klipper den røde snor til den nye udvidede Hjertesti

Hjerteforening Haderslev udvider Hjertestien ved Hindemadevej, fredag den 19-03-2021 kl 13.30

Mødestedet er Hindemadevej ved betonbroen (følg skiltene mod Chr dal til Hindemade)

Turen udvides ved sydsiden op gennem skoven i Pamhule, udvidelsen giver til dem der ønsker det, en større udfordring med lidt flere stigninger (se kortet). Der er nu mulighed for at gå på Hjertestien fra 3 forskellige P pladser- Hindemadevej, Damende, og Pamhulevej, følg skiltene med Hjerte foreningens logo!

Hjertestien er til fordel for alle, hjertestien egner sig både til gang, løb, picnic, gåtur med barnevogne og kørestole, (ikke egnet for rollator brugere hele vejen)

HUSK! Det er både sjovt og dejligt at bevæge sig. Samtidig forebygger motion livsstilssygdomme, forlænger livet og giver dig større velvære og energi.

Hjerteforeningen anbefaler at du motionerer 30 min, hver dag, på den ene eller den anden måde. Du kan få mere inspiration til et mere aktivt liv med motion på hjemmesiden Hjertestier.dk

Læs også hvad vi har af aktiviteter i vores lokale kalender på haderslev.hjerteforeningen.dk