Hjerteforeningen indbyder sammen med naturvejleder Marie Roland til World Heart Day i Borremosen, søndag den 27. september 2020 kl. 10,00

Den internationale World Heart Day (verdens hjertedag), søndag den 27. september markeres landet over med mange lokale arrangementer, og her i Guldborgsund kommune inviterer Hjerteforeningen sammen med naturvejleder Marie Roland på guidet tur til Borremosen og “Spor i landskabet”. Turen er på ca. 4-5 km, men det er også muligt at gå en kortere tur, der er bænke under vejs. Turen er ikke egnet til barnevogne og kørestolsbrugere.

Borremosen er et charmerende eng- og mosedragt med åløb. I den nordvestlige del er der vandfyldte tørvegrave, der udgør et lille fuglereservat.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne, men husk fornuftigt fodtøj.

Borremosens P-plads: Hannenovvej, 4863 Eskilstrup
Datoer