<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
GUCH

Motionsweekend i september

Skrevet onsdag d. 20. juli 2016

I starten af september, helt eksakt d. 10.-11. September 2016, inviterer Hjerteforeningen GUCH sine medlemmer til motionsweekend i Odense.

Vi mødes i Hjerteforeningens Rådgivningscenter kl. 12. Centeret ligger på Gråbrødre Passage 9, ikke langt fra banegården. Ved ankomst serverer GUCH frokost.

Lørdag kommer Mariana Cartuliares, fra Hjerteforeningen og giver generelt information om motion og medfødt hjertefejl. Er der nogen former for træning som er bedre end andre former? Er der noget, vi skal tage højde for, før vi vælger træningsform? Er al træning, uanset hvilket niveau eller form, vi vælger, bedre end slet ikke at træne?

Efter pausen vil der være mulighed for at prøve kræfter med tai chi, kampsport og styrketræning.

Søndag kommer Ulla Bahne, ligeledes fra Hjerteforeningen og fortæller om kostens betydning og hvad vi bør spise i forbindelse med træning.

Der er absolut intet krav om fysisk form/aktivitet. Denne weekend er arrangeret, fordi sidste års motionsweekend var en succes, hvor vi for første gang fik mulighed for at afprøve kræfter med motionsformer blandt ligesindede. Her er muligheden for at ingen vil føle sig særlig udsat ved at sige fra overfor nogle former for motion. Så kom og vær med.

For at deltage i weekenden, skal du være medlem af Hjerteforeningen GUCH. Derudover skal du indbetale 300 kr. pr. person til følgende konto: reg.nr. 1551, kontonr. 0001948490. Ved indbetaling skal du skrive GUCH + dit navn i tekst-feltet. Tilmeldningen er først gældende, når beløbet er modtaget.
Tilmeding kan ske på mail til [email protected] eller [email protected] SU. 1. September.

Vi glæder os til at se Jer til en aktiv og hyggelig weekend

Med venlig hilsen

Pernille Meyling og May-Britt Damgaard

HUSK: Lørdag er der mulighed for at tage et bad på hotellet. Søndag er der mulighed for at bade i rådgivningscentret. Husk derfor et badehåndklæde. Derudover er det en god ide at tage en drikkedunk med og en snack (bar, æble eller andet) hvis du mener du har brug for dette.

Program for Motionsweekend d. 10.-11. september 2016

Lørdag d. 10. september 2016:
Kl. 12         Ankomst og frokost på Rådgivningscentret, Gråbrødre Passage 9 i Odense
Kl. 13-16   Oplæg om motion og medfødte hjertefejl, ved Mariana Cartuliares
Pause og herefter introduktion til Tai Chi, Kampsport og Styrketræning
Kl. 17.15    Indkvartering og afslapning på First Hotel, Odense
Kl. 19         Middag og hygge

Søndag d. 11. september 2016:
Kl. 8-9.30  Morgenmad
Kl. 9.30     Check ud og afgang til Rådgivningscentret
Kl. 10-12   Oplæg om kost og træning ved Ulla Bahne
Kl. 13        Frokost og hjemrejse