<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
GUCH

Mindeord til Kirsten Vibeke Hansen

Skrevet tirsdag d. 12. september 2017

Det er med stor sorg at jeg må meddele, at vores tidligere formand og en af de stiftende kræfter i Hjerteforeningen GUCH, Kirsten Vibeke Hansen, er afgået ved døden. For at ære hendes minde har Kim Paulsen, tidligere bestyrelsesmedlem, skrevet nogle mindeord.

Mindeord v. Kim Paulsen

Det er med stor sorg jeg modtog meddelelsen om at Kirsten V Hansen sov ind.

Jeg har kendt Kirsten siden 1993 hvor jeg første gang mødte hende til den stiftende generalforsamling I det der I dag hedder Hjerteforeningen GUCH.  Det var dog først 10 år senere jeg for alvor lærte Kirsten at kende. Der tog hun styringen I GUCH som formand. En post hun beholdt I over 10 år…. GUCH blev Kirstens hjertebarn så at sige.

Jeg var så heldig at komme til at arbejde tæt sammen med Kirsten, fra den dag hun overtog formandsposten. Det viste sig hurtigt at vi havde et rigtig godt arbejdsfællesskab. Og det blev ikke kun ved det. Kirsten og jeg udviklede også et nært venskab – et venskab som rakte ud over vores fælles arbejde for GUCH.

I den tid Kirsten stod I spidsen for GUCH, arbejdede hun utrættelig for GUCH’ sag både ud af til og ikke mindst internt I Hjerteforeningen. Langsomt men stødt voksede GUCH, både I medlemstal, frivillige og I deltagere ved diverse arrangementer.

Kirsten havde ret hurtigt en drøm om at få den europæiske GUCH konference til Danmark. I forhold til hvor store GUCH foreningen I Danmark var på det tidspunkt, ville det være en kæmpe opgave.

I 2012 lykkedes det at få konferencen til Danmark, ikke mindst takket være Kirsten og et lille team af frivillige og 2 års intenst arbejde. Konferencen blev en stor succes.

Efter konferencen var der efterhånden kommet så mange frivillige kræfter I GUCH, at Kirsten og jeg begyndte at tænke I generationsskifte i GUCH’ bestyrelse. Og heldigvis stod en ny yngre generation af GUCH’ere klar til at overtage styringen. I årene efter at Kirsten slap tøjlerne I GUCH, gav hun flere gange udtryk, overfor mig, hvor glad, stolt og lykkelig hun var over at se at GUCH voksede og til stadighed er en velfungerende forening, med mange aktive medlemmer. Det var Kirstens store ønske fra første dag.

Jeg har lært Kirsten at kende som en hjertevarm og rummelig person, som altid så positivt på tingene, en nær ven som man altid kunne ringe til både når det gik godt og når det hele var lidt træls. Kirsten blev en af mine allernærmeste venner. Ikke kun i GUCH sammenhæng, men i livet som helhed. Kirsten, jeg vil altid savne vores til tider lange samtaler, og den støtte vi kunne give hinanden.

Gennem årene har Kirsten og jeg lært mange at kende gennem vores arbejde i GUCH. Desværre har vi undervejs måtte sige farvel til alt for mange som ikke klarede den, heriblandt 3 som var meget aktive I GUCH arbejdet, nemlig Karen Marie Jensen, Peter Nielsen og Unni Andreasen. I bidrog på hver jeres måde til at GUCH er den forening, den er I dag.

Ære været jeres minde.  I er og vil altid være savnet.

Hvil I fred

Kim Paulsen