<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
GUCH

Mindeord for formand, Katja Bødker Langballe Jensen.

Skrevet lørdag d. 14. marts 2020

‪Søndag morgen den 8. marts mistede vi i GUCH vores formand Katja Bødker Langballe Jensen. Her fik Katja hjertestop og alle genoplivningsforsøg var desværre forgæves.‬

Katja blev i 2015 formand for GUCH og i de 5 år var det med sin energi og sprudlende entusiasme, at hun skabte liv og glæde for alle omkring hende. Hun var en fantastisk engageret formand, der frem til sin pludselige død kæmpede for at alle skulle få kendskab til GUCH. Katja talte GUCH-medlemmernes sag, både når hun var ude at holde foredrag om sit liv, skrev på sin blog ”Historier fra hjertet”, eller deltog i møder med andre grene i Hjerteforeningen.  

I Katja har vi mistet en skøn person, der var vellidt af alle. Katja formåede at skabe varme og glæde, hvor hun var til stede. Hun så altid muligheder frem for begrænsninger, som der ofte er, når man som Katja var ung hjertesyg. Når der mødte nye medlemmer op til et GUCH-arrangement, så var Katja både begejstret og stolt, for det viste, at det, hun sammen med bestyrelsen havde arrangeret, også var relevant for andre. Samtidig var det et nyt medlem til hendes evigt voksende GUCH-familie.  

Katja vil ikke blot blive husket som en god formand, men for mange også som en god ven, man kunne dele sine tanker og bekymringer med. Der var altid et støttende ord fra Katja, og hendes mantra var, at man skulle tænke på sig selv først, om end hun ofte selv havde GUCH som førsteprioritet, selv når energien var minimal. Katja fortalte ofte, at hun tankede masser af energi, når hun samledes med GUCH, og den energi kunne hun leve højt på længe efter.  

GUCH var for Katja et fællesskab, hvor vi forstår hinanden, og hvor vi deler de samme glæder, sorger og bekymringer. Katjas livsmod og positive måde at se livet på, vil leve videre i os alle og vi vil alle huske på Katja som en ener. Hendes hjertevarme humør og glæde ved livet, der har smittet alle os andre i GUCH, vil leve videre for evigt.  

Ære være Katjas minde.  

Du vil altid være i vores hjerter, Hjerteforeningen GUCH